onsdag den 21. november 2012

En Rudolf bamse


Jeg har syet en Rudolf, en rigtig charmedyr som jeg egentlig havde tænkt der bare skulle side og pynte og sprede lidt charmerende julestemning i mine stuer. Det var æblepigen bare ikke helt enig med mig i, hun syntes han var alt for fin til bare at side, så han er nu opgraderet til kramme/sove bamse, faktisk har de to været u-adskillige hele dagen.
Rudolf er syet i fløjl og han er fyldt ud med fyldvat, der er mange små detaljer men ellers er han meget nem at lave.
Opskriften har jeg fra Alt om håndarbejdes julenummer 2012, Alt om håndarbejde udgiver 6 forskellige magasiner bla. strikkemagasin, sy magasin, Burda osv. jeg mener indholdet i dette års julemagasin er det sammen, bare med forskellige forsider, men tjek lige selv indholdet for at være helt sikke.

Julehjerterne er syet for nogle år siden, de er syet i Liberty stof og man kan købe både Alt om håndarbejde og et sy kit med 10 Liberty hjerter hos Malika og Rosa




mandag den 19. november 2012

Hyggeligt selskab

Søndag eftermiddag og aften tilbragte jeg i selskab med de her lokale blog damer, hjemme i Rakels altid så hyggelig stuer. Lige med undtagelse af Louise så var vi alle sammen fra samme lille lokal område, jeg syntes det er ret fantastisk, at selv om jeg bor i et lille lokalsamfund ja så er vi faktisk ret mange blog og krea damer her. Faktisk er vi så mange, at vi har startet vores egen lille lokale krea klub, hvor planen er at mødes 1 gang om måneden hjemme hos Tina. Udover at det er super hyggeligt at mødes med nogle med samme interesse, så syntes jeg også det er inspirerende, efter sådan et krea/hygge møde, går jeg altid derfra med nye ideer og krea energi kontoen fyldt op. I går var det ikke krea klubben der var samlet, i går var det Rakel der havde inviteret, og det var mindst lige så hyggeligt og inspirerende.

 Fine ting fra Rakels stue.

Det her billed beskriver bare så godt hvordan det ser ud når krea blog damer mødes...

Selv Louise var kreativ...

Rakels fine lille jule dekoration

Mit eget lille bambi broderi som jeg lavede i går, er nu kommet i ramme, og pynter på skabet sammen med nogle af mine juletræer.

søndag den 18. november 2012

Søndag

Vi har nyt det dejlige vejr ude i haven idag æblepigen og jeg, vi har bygget en lille tipi til de små skov indianer alfer som bor helt nede bagerst i haven. Vi har lagt brænde ind til bål og nogle blomster udenfor så de føler sig rigtig velkommen.






Det er så dejligt at vi stadig kan finde ting til at tage ind til vaserne, på de nederste billeder kan i se nogle af de ting der stadig kan findes i vores have.



Rigtig god søndag til jer allesammen

onsdag den 14. november 2012

Krea rod og julestads



I formiddags måtte jeg hente æblepigen slap, træt og med feber, hun var egentlig vældig frisk i morges vi sang, jeg har lommerne fulde af... i bilen hele vejen til børnehaven, men to timer efter var batterierne flade. Efter en god middags lur var hun nu frisk nok til lidt krea hygge, vi lavede til og fra kort, og pynt til julegave indpakning, super hyggelig at vi efterhånden kan lave noget brugbart sammen.
Jeg krydser fingere for at hun er frisk i morgen, hun har nemmelig en tid til klip i morgen. Jeg er ved at være træt af hår i øjnene, i maden, i næsen, ja alle vegne, det kræver virkelig meget overtalelse hver gang jeg vil ordne lidt ved håret, ingen elastikker mor... og pandebånd bliver hevet af hurtigere end jeg får dem sat på. Jeg ved ikke helt endnu hvad det ender med i morgen, for hun har så mange vivler, at det kræver både opfindsomhed og dygtighed at få en frisyrer ud af hendes hår, men noget kortere må det blive.



 Så er julens første engel kommet på plads, og det bliver helt sikke ikke den sidste..


Lidt spænder til hårdet og lidt julestas...

lørdag den 10. november 2012

Ny lille Japansk top

Der er ikke så meget sy tid til mig for tiden, men nu har jeg en fast aftale hver torsdag, og det betyder at jeg får lavet lidt der. Sidste torsdag syede jeg denne lille top, mønstret er fra en af mine japanske bøger, super simpel, men meget sød med læg og en lille lomme. Jeg tror bestemt ikke det bliver den sidste jeg får syet i den model, den kan jo pimpes på så mange forskellige måder, måske forlænges til en kjole.

Det bliver rigtig tidlig mørkt nu, julehyggen begynder at trænge sig på, det samme gør alle de levende lys, rundt omkring i boligen. Jeg elsker levende lys og er jeg køber ofte nye lysestager her om vinteren. Nu har jeg efterhånden så mange stager at nogle må blive i skabet, så bytter jeg lidt rundt efter lyst og behov. Her komme lige lidt billeder af nogle af de stager jeg har fremme for tiden, svampe stagerne er mit seneste køb, dem fandt jeg på loppemarked i dag.





torsdag den 8. november 2012

Skøn post fra Japan, eftermiddags hygge og vafler


Jeg har fået et nyt behov, et behov for japanske krea/sy bøger, og Etsy er min nye bogbutik. Sidst jeg bestilte bøger bestilte jeg lige her, det var nu mest fordi jeg søgte efter Hello Sandwich bogen, og da den var lagt i kurven, syntes jeg pludselig det var lidt synd at den skulle rejse alene helt fra Japan ;-) De andre to kan jeg desvære ikke fortælle hvad de hedde, men jeg kan fortælle at de er inspirerende og jeg vil rigtig gerne anbefale dem videre. Hello Sandwich er bare en masse skønne krea ideer, og det kan i læse mere om her inde hos Puk, det var nemmelig da jeg læste med derinde at jeg fik mit behov. De andre to bøger handler om bla. nips til hårpynt og broderi, på billedet overfor kan i se et billed fra bogen.

I går var jeg så heldig at finde et skønt lille måneds broderi, ja faktisk fandt jeg 12 stk. et broderi til hver måned. Nu har jeg sat November billedet i ramme, og den står nu og pynter på køkkenbordet, lige indtil December billedet aflæser.


Torsdag er min tidlig fri dag, og det betyder hygge med æblepigen, altså hvor jeg bare elsker disse hygge eftermiddage. Vi havde egentlig planer om et lille besøg hos mormor, desvære måtte vi aflyse da mormors Cocker spaniel var blevet syg og skulle en tur til dyrlægen. Istedet bagte vi vafler, og kiggede i BR kataloger og skrev ønskeseddel til julemanden.
I aften er det min sy aften med veninderne, jeg glæder mig, ved ikke helt endnu hvad jeg vil lave, men det bliver heltsikker noget fra en af mine Japanske sy mønster bøger.
 Rigtig god aften til jer

onsdag den 7. november 2012

En lille overspringshandling

jeg syntes egentlig jeg har så mange ting på to-do listen for tiden, bla. har jeg jo et lille lokalt julemarked som jeg burde producere lidt til, jeg har også et sy kursus i morgen som jeg burde forberede mig på, bare for at nævne nogle af de sjove to-do ting. Men alligevel var der altså lidt andre ting der fristede i går aftes, da der blev lidt kreatid til mig. Jeg var nemmelig blevet så inspireret i weekenden da jeg så Julies Bambi gave til Louise, samt alle Louises mange retro stof ting, at jeg også fik lyst til at sy en lille Bambi en til æblepigen. En lille sky blev det også til, jeg syntes det er sådan nogle små hyggelige projekter, og en super måde til at få brugt nogle af alle de små retro stof rester på.
Tingene til julemarkedet ja det skal jeg nok nå, det er ikke ideerne der mangler, og jeg arbejder rigtig godt under præs, heldig for mig når jeg nu har den vane med at udsætte ting til sidste øjeblik.
  


mandag den 5. november 2012

Design møder kopi

Finnsdottir lysestager og en vase fra Søstrene Grene


Kähler lyshus sammen med to lyshuse fra Rema

Hjemme hos os er der en skøn blanding af fint design og forskellige kopier, herhjemme mikser jeg gerne både nyt og gammelt, samt design/kopi. Jeg elsker skøn design, uden tvivl, og havde jeg råd fyldte jeg gerne min bolig udelukkende med skønne design ting. Men det har jeg desvære ikke, derfor prøver jeg at give mit hjem personlighed med en skøn blanding i stedet for. Der er jo mange meninger omkring det med kopi/design, mange vil sikkert mene at hvis man ikke kan få den ægte vare, så hellere noget andet, eller helt undvære, så er der den med respekt for designerne og deres produkter, ja nogle gange kommer jeg også i tvivl.
Hvad gør du derhjemme, jeg vil rigtig gerne høre din mening, blander du også derhjemme, eller er du mere til den rene linje. Er du til en miks lige som mig, kunne det være sjovt hvis du ville vise billeder på bloggen af dit design/kopi miks, lad det være en opfordring, men smid lige en kommentar så jeg kan finde dit billed :-)

søndag den 4. november 2012

En goodiebag så fin








Som lovet viser jeg her nogle billeder af den fine fine goodiebag, vi fik til blog hygge i går hos Louise. Louise og Julie havde virkelig lagt et stort stykke arbejde i at skaffe mange fine sponsor gaver, jeg er virkelig beæret over det store stykke arbejde de har gjort, mange tak for det og mange tak til alle sponsorene som har sendt så fine ting. Jeg er vild med alle de fine sager og mon ikke mange af sagerne kommer til at snige sig med med på en del flere billeder fremover her på bloggen :-) 
Her kommer en liste over hvad der var med i poserne, og link til hvor i kan finde ligende produkter hvis i bliver fristet.


Retro Villa – tapet
Boxdelux –klistermærker osv
Anne Langhøj  - fyrfadsstage
Nunabee (Maya Bille) – julepynt i plexi
Søstrene Grene – tape osv
Anne Black – øreringe/armbånd
Badeanstalten – scrub sæbe
Frøken Larsen – armbånd
1+1 – Liebe kop/ penalhus/ Casalinga øreringe/ barnevognsophæng 
Medusa -  nisse + julekugle
Summerbird – flødeboller
Nordhjem – træfad, julekugle osv i papirspose
Louise Kragh – armbånd
Kähler – kammerstage
TING - plexi lysestage
Decorate – porcelænsgreb
Lucie Kaas – Æggebægre
Boligliv – 2 blade

lørdag den 3. november 2012

I selskab med skønne blog damer






Mættet af indtryk fra en virkelig skøn dag i hyggeligt selskab med søde og inspirerende blogger, sider jeg nu trykt hjemme i sofaen, hvor jeg kigger billeder, og slapper af ved bloggen. Jeg har været til blog hygge/krea hygge dag, og det var Julie og Louise der har været så søde at inviterer. De to skønne damer havde virkelig knoklet for at skabe en fantastisk dag, og jeg må sige at det lykkes til fulde. Lækkert mad, smukke omgivelser (hjemme hos Louise) en overvældende fin goodiebag, og virkelig hyggeligt selskab fra andre blog damer.
Det var første gang jeg besøgte Louise, og jeg må sige et hendes hjem er mindst lige så skøn i virkeligheden. Hun har så mange fine detaljer over det hele, det var virkelig inspirerende at gå rundt og kigge på alle hendes fine ting, hver lille ting har sin plads og der er virkelig tænkt over hver og en lille detalje.
Flere af de tilstedeværende blogger kendte jeg i forvejen og nogle af dem er jeg så heldig at mødes med af og til, da de bor lige i området. Nogle af de andre var for mig helt nye bekendskaber, som jeg nu er rigtig glad for at kende, så hyggeligt at mødes in real life nå man nu kender dem lidt gennem bloggen.
Julie og Louise havde lagt et stort arbejde i at sammensætte en virkelig fin goodiebag, og jeg må sige den var helt overvælgende, mange mange tak begge to for det store arbejde og tak til alle sponsorende, det var virkelig sødt af jer. Hvad der var i goodiebagen fortæller jeg meget mere om i morgen, jeg skal lige have pakket ordentlig ud og taget billeder, men overvælgende fine sager som jeg glæder mig til at få ordentlig pakket ud.

Tak for en dejlig dag til Louise, Julie, Tine, Malene, Betine, Dorte, Tina, og Anne 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...